Fira i Festes de Gandia

D'ARREL. VIII TROBADA DE FOLKLORE

Música, cançons i balls valencians

DIUMENGE 24 DE SETEMBRE

11.30 H - 13.30 H

PASSACARRER DE MÚSICA, BALLS I TRADICIONS VALENCIANES

11.30 H | Plaça del Prado (40 minuts). Participen: grups de música antiga La Regalada i Vent Mediterrani; grups de danses el Rebombori de Gandia, la Colla Terròs i les Carasses de Petrer i els Porrots de Silla; colles de música tradicional valenciana la Colla Xiques (Comboiet) i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Safor.

11.40 H | Plaça de l’Escola Pia (50 minuts). Participen: Gegants de Gandia, la Muixeranga de la Safor, la Colla de Dolçaines i Percussió de la S. M. d'Alboraia, la Xafigà de Muro i la Colla de Grau de Gandia i la Dansa dels Porrots de Silla (2a colla).

11.45 H | Plaça Major (escenari) (35 minuts). Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters.

12.00 H | Passeig de les Germanies (c/ Rausell i c/ Sant Francesc de Borja) (15 minuts). Participen: Grup de Danses Roís de Corella i Ball de Bastons de la Muixeranga de la Safor.

12.15 H | Enfront del Palau Ducal (20 minuts). Participen: Grup de Danses La Delicà de Gandia i Capella de Ministrers de Gandia.

12.40 H | Plaça Major (50 minuts). Acte final de desfilada.

19.00 H

CONCERT DE PEP GIMENO BOTIFARRA

Pep Gimeno Botifarra ens presenta Ja ve l’aire, un conjunt de cançons de treball en clau femenina. Pep continua amb la recuperació de melodies tradicionals, i les cançons de magatzem i de treball s’han complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l’actualitat i aportar-los una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional.

Plaça Major