Fira i Festes de Gandia

PARC DE LA FESTA

DIVENDRES 29 DE SETEMBRE

ANA MENA + DEPOL + PABLO MAS

Parc de la Festa (Parc d’Ausiàs March)

22.00 H

OBERTURA DE PORTES

23.00 H

INICI DELS CONCERTS

23.00 H | DEPOL

Presenta la seua primera gira Quién diría amb la qual comença la seua carrera en directe on presentarà per primera vegada els seus coneguts singles Quién diría, Últimamente, iQué bonita!

00.00 H | ANA MENA

Després d'una infància molt vinculada a la música i a la interpretació, el seu primer single arribà en 2015.

S’ha convertit en una de les estreles femenines més exitoses i imprescindibles de la nova escena pop i urbana. Després de rebre molts premis està nominada a quatre candidatures en els 40 Music Awards: Millor Artista, Millor Cançó i Millor Videoclip, a més de millor col·laboració amb Abraham Mateo.

1:30 H | PABLO MAS

Productor nascut a Gandia l’any 1997. L'any 2019 va acumular mes de 100 milions de reproduccions dels seus temes. En la seua curta, però intensa i prolífica carrera, és ja posseïdor de 6 discos de platí i 3 d'or.

DISSABTE 30 DE SETEMBRE

FANGORIA + NANCYS RUBIAS + DJ DON FLUOR

Parc de la Festa (Parc d’Ausiàs March)

22.00 H

OBERTURA DE PORTES

23.00 H

INICI DELS CONCERTS

23.00 H | NANCYS RUBIAS

El grup d’electropop/glam format a Madrid en 2004 i liderat per Mario Vaquerizo és sinònim de diversió i espectacle. Porten la seua irònica obsessió pel kitsch, la sexualitat andrògina, el bubblegum punk i la música disco fins al punt de l'autoparòdia amb molt de sentit de l'humor.

00.15 H | FANGORIA

Fangoria, o lo que es lo mismo, Alaska y Nacho Canut, dos de los mayores creadores de hits e himnos de la música española, hacen casi enloquecer al público que asiste sus conciertos con sus grandes éxitos cosechados en más de treinta años de carrera, a los que se les unen los de sus últimos discos.

2.00 H | DJ DON FLUOR

Don Fluor és l'alter ego musical de Rafa López, un DJ i productor albaceteny. Reconegut personatge de l’electro, que navega entre l’indie, tech house i postpunk, i que és un habitual de grans festivals nacionals.

DIUMENGE 1 D'OCTUBRE

LA MUNDIAL ORQUESTA SHOW

Parc de la Festa (Parc d’Ausiàs March)

23.00 H

OBERTURA DE PORTES

00.00 H

INICI DEL CONCERT

00.00 H | LA MUNDIAL ORQUESTA SHOW

La Mundial Orquestra Show és una orquestra per a totes les edats, que, al llarg de cada temporada, ens ha fet disfrutar dels musicals més actuals i cridaners del moment. Amb més de 90 concerts per tota la geografia nacional i amb cada gira un repertori actualitzat i una posada en escena relativa al títol del Tour.